dimecres, 10 de desembre del 2014

QUICHE D’ESPÀRRECS VERDS I MOZZARELLA

 Una bona opció per fer per aquestes festes que s'acosten!! Es pot fer en una sola porció o en porcions individuals o fins i tot en porcions de tastet!
Espero que us serveixi com idea per un entrant, un primer o un aperitiu!




QUICHE D’ESPÀRRECS VERDS I MOZZARELLA

Ingredients:

1 massa de pasta brisa o fer-la com indico aquí

1 sobre d’espàrrecs congelats o collits per nosaltres mateixos
1 ceba petita
1 all
1 bola de mozzarella fresca
350 ml de llet
3 ous
75 g de formatge emmental
Sal pebre i nou moscada


Encenem el forn a 200º dalt i baix i ventilador.
Estirem la massa en un motlle rodo d’uns 24cm de diàmetre i punxem tota la base.

Mentre el forn s’escalfa, fem el farcit de la quiche que consisteix en tallar la ceba i l’all ben petit i sofregir amb una mica d’oli. Tallar els espàrrecs (si són collits nostres) o si són congelats els afegim directament a la paella amb el foc baix i ho coem tot junt uns 15 minuts. Una vegada cuit posem el farcit a sobre la massa i afegim la següent barreja de llet, ous,  formatge i la sal, el pebre i la nou moscada.

Posem per sobra la mozzarella tallada a rodanxes finetes i enfornem uns 35 minuts.
Punxar amb un escuradents per mirar si està prou cuita!


Espero que us agradi!

3 comentaris:

Andreu Al`piste ha dit...

Co0m tot ha d'estar bonnniiiisssssimmmmm co0m dieu pere aqui.

Gemma ha dit...

Sóc fan de les quiches, amb qualsevol farcit i a qualsevol moment. Així que la teva proposta em sembla sensacional!

Anna ha dit...

Hola, una pregunta: veig que totes les quiches es fan amb crema de llet. Aquesta en canvi és amb llet. És correcte?